Dit Debitoor-team Arbejder Også Hjemmefra

www.sydsverige.dk
I de her dage er der rigtig mange danskere, der arbejder hjemmefra. Det gælder også os i Debitoor, hvor de fleste af os har taget computer, tastatur og mus under armen og opsat vores eget hjemmekontor. Det kan være svært at arbejde hjemmefra, hvis man ikke har den store erfaring med det. I sidste uge skrev vi en guide om, hvordan man bedst kan arbejde hjemmefra, og nu kan vi give dig endnu flere tips og tricks. Vi har nu samlet et udpluk af vores Debitoor-team, der viser dig deres eget hjemmekontor og samtidig giver dig et tip med på vejen, så din hjemmearbejdsdag kan blive bedre fremover. Tag godt imod dem! Vores CEO Alessandro arbejder hjemmefra sammen med hans kone og hans to piger, der skal undervises hjemmefra. Han tilføjer yderligere, at det kan være godt, hvis der er mulighed for, at hver forældre tager to timer med børnene af gangen. På den måde kan børnene få lavet deres skolearbejde og undgår derfor at komme bagud. Detaljer til arbejd hjemmefra er på vores internet side.

www.persodan.dkSelv studerende eller ikke-undervisere med ekspertise kan tilmelde sig disse sider. Olympbot, vi brugte en masse matchede valutapar, der inkluderede USD / CHF-parring, fordi det var, hvad softwaren gav de stærkeste signaler på, mens vi placerede handler. En oplevelse på over to år kan hente rs 1.030-1.300 i timen eller en fast pris på op til Rs 15.000 for et månedsprojekt. Placering af annoncer på din blog og få betalt hver gang en besøgende klikker på dem. Vær mere produktiv uden de hyppige forstyrrelser af støjende kolleger. Det betyder ikke noget, om du er en grafisk designer. Hvis du elsker hjemmebaserede kundeservicearbejder, skal du anvende til dette firma. Seks år tager hun op til 30 opgaver om måneden og tjener omkring Rs 40.000. Ligegyldigt om dit modersmål er engelsk eller et af verdens 7000 sprog. Nye kommunikations- og teknologiløsninger har gjort nye eksterne job mulige. Som vores rådgivere skal du være kundefokuseret, selvmotiveret og venlig med en lidenskab til at løse kundespørgsmål effektivt.

De drastiske forholdsregler, annonceret i forhold til COVID-19 i går, viser noget om hvor alvorlig situationen er. Vi må stå sammen og gøre hvad vi kan for at mindske smittens hastighed, og dermed sørge for, at der er behandling til de hårdest ramte. Mange i IT-branchen vil heldigvis nemt kunne følge opfordringen til at lade medarbejdere arbejde hjemmefra. Mange af os behøver ikke at være til stede fysisk på arbejdspladsen for at udføre vores arbejde. I Practio arbejder næsten alle vores medarbejdere hjemmefra i den kommende tid. Når så mange arbejder hjemmefra, må vi finde nye måder at gøre noget positivt for sammenholdet på arbejdspladsen. Derfor har jeg efterlyst gode ideer til hvordan man kan styrke sammenholdet over kommunikationsplatforme som Slack, MicroSoft Teams og lignende på LinkedIn. Vis hvordan du har sørget for at gøre det behageligt, og måske endda hyggeligt, at arbejde hjemmefra. Bliv inspireret af dine kollegaer. Når nu der ikke kan afholdes en normal fredagsbar, kan man jo lav et fælles virtuelt fredagsarrangement. Ignite Karaoke. Det foregår ved at en person laver nogle slides der automatisk bladrer videre, ligesom en normal ignite talk. Forskellen er her, at en person der aldrig har set de slides, der er lavet, skal freestyle en præsentation over dem. Se et eksempel på det udført. Eksemplet viser hvordan det foregår, selvom det godt nok er til en konference og ikke virtuelt. Det var bare nogle få forslag til at styrke sammenholdet, når vi alle arbejder hjemmefra. Jeg er sikker på, at der findes tusind andre gode ideer. Del endelig forslag du selv har, og vær med til at inspirere. Hvad vil I gøre for at styrke sammenholdet?

Hvis eksempelvis en printer, som bliver stillet til rådighed for en medarbejder, uden en computer samtidig stilles til rådighed, vil printeren ikke være omfattet af skattefriheden. Det samme med skærme, licenser mm. Bruger medarbejderen printeren privat, skal medarbejderen beskattes af et beløb svarende til markedslejen af printeren. Dog kan der være tale om skattefritaget, hvis denne markedsværdi, sammen med en række andre små personalegoder, ikke overstiger 6.300 kr. Der er en særlig bagatelgrænse for visse personalegoder. Dette kræver dog en konkret vurdering for at afgøre skattepligten i disse tilfælde. Herudover gælder der en række helt specielle situationer, hvor der eksempelvis stilles flere telefoner til rådighed for medarbejderen mm. Anvendelsen af reglerne i disse særlige situationer kræver ligeledes en konkret vurdering fra situation til situation. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning? Har du spørgsmål vedrørende beskatning ved hjemmearbejdspladser, fri telefon, fri computer mv. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started